Kratke novičke

Novice iz sveta avtomobilov...

Moderator: Moderator

OdgovorNapisal/-a Drocky » 23.02.2010. 23:42:47

ok, sej vem da mam malo drugačen okus, ampak v živo mi je v nekaterih kombinacijah X1 všeč. Na slikah so še vsi nikakvi mi zgledali.
Je pa tut res, da sem včeraj zjutraj prehitel grande punto evo, v črni barvi in avto mi je vživo lepši kot pa navadni grande, medtem ko na slikah mi je ravno obratno.
Č
Uporabniški avatar
Drocky
Alfanatik

OdgovorNapisal/-a Ozi » 24.02.2010. 09:53:05

Epic fail :lud: videl X1 od blizu :wall: :roll:

Kdo že videl prenovljeno ali novo? 7mico? Tule na koroškem si je eden črno privoščil. Maska in ogromne ledvičke meni "ok" zgledajo, ampak kdo je tiste krom črte spravil v odbijač spredaj in zadaj :roll: :wall:
"Building a mechanical device for its appearance is like putting lace on a bowling ball" - Andrew Vachss
Uporabniški avatar
Ozi
Moderator

Kraj: Dravograd

OdgovorNapisal/-a Pepsi » 26.05.2010. 11:45:23

Ozi je napisal/-a:Epic fail :lud: videl X1 od blizu :wall: :roll:

Kdo že videl prenovljeno ali novo? 7mico? Tule na koroškem si je eden črno privoščil. Maska in ogromne ledvičke meni "ok" zgledajo, ampak kdo je tiste krom črte spravil v odbijač spredaj in zadaj :roll: :wall:

Pelje se pa kot tank.. Sem prejšnji vikend naredil nekaj kilometrov s sedmico Active Hybrid :eek: ... Kot v kakšni igrici, hybrid je samo v tem pogledu (na zaslonu imaš tako baterijo kot za nitro v Need for speed, pa BOOST piše zraven koliko ga je navoljo), da ima el. motor zraven če pritisneš kickdown pri prehitevanju, da bolj leti. :twisted:
Avto je dober šele, ko je avto Gorkichev dober :lol:
Uporabniški avatar
Pepsi
Moderator

Kraj: Krško, Portorož, občasno Ljubljana

Prejšnja

Vrni se na Ostale avtomobilistične novice

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Domov...Nazaj...Na vrh...